catering — studio brandstof
food overview sp.jpg
food proces naan start.jpg
food+ramen+miso.jpg
food proces beef bbq skewer.jpg
Scroll

 Catering

goed huisgemaakt eten & een inspirerende beleving op jouw (bedrijfs)feest, congres en huwelijk

Bij Studio Brandstof verbazen en inspireren we jullie gasten door goed eten te combineren met een aantrekkelijke beleving en snelle uitgifte. Dit doen we door onze kookprocessen zo visueel mogelijk te maken en het eten is helemaal huisgemaakt. Zo maken we van het eetmoment op jouw evenement een unieke beleving.

verrassend eten en een prikkelende beleving gaan hand in hand

Wij brengen graag een vernieuwende variant op bekende eetmomenten. We verrassen graag de gasten met eigengemaakte Indiase varianten op de borrelhapjes zoals pakora’s, samosa’s en vers gebakken naanbrood uit onze traditionele tandoorovens. Deze bereiden en serveren we het liefst vanuit een vrolijke kleurrijke houten Indiase counter.

 

Voor groepen van 50 tot 1000 man koken en grillen we live verschillende snacks. De bekende kipsate vervangen we graag door authentieke Japanse yakitorispiesjes. Een broodje wordt een verfrissende beleving als we deze als bao (gestoomd broodje) met huisgemaakte kimchi en Korean fried chicken live bereiden.

 

Iedereen eet graag een frietje. Wij laten de gasten graag een krokant frietje van zoete aardappel proeven met onze huisgemaakte Caribische knoflookmayo. We kunnen je event een extra vrolijk tintje geven door de friet met of zonder Jamaican BBQ vanuit onze ‘foods n culture’ bar te serveren.

 Goed eten inspireert

Een lopend buffet vervangen wij graag door een goed aangeklede Indiase maaltijd met smaakvolle curries, die naar ieders smaak meer of minder pittig gemaakt kunnen worden. Wij zijn er ook van overtuigd dat een BBQ veel aantrekkelijker wordt met Aziatische gerechten zoals bulgogi, kip tandoori, cha siu en natuurlijk een uitgebreid scala aan frisse salades en bijgerechten. Door onze uitgebreide kennis van de Indiase keuken kunnen we ook perfect een vegetarisch menu serveren.

 Eten smaakt beter als je het gemaakt ziet worden

Wij worden er blij van om samen te werken aan het best mogelijke resultaat voor de gasten. Daarbij zoeken we naar meerwaarde voor alle partijen en zijn we flexibel in de uitvoering. We hebben een aantal eigen uitgiftepunten, maar zijn ook gewend om vanuit andere uitgiftes te serveren of vanuit een backstagekeuken te werken. Graag denken we hoe we met elkaar zoveel mogelijk waarde toe kunnen voegen en zijn daarom graag zo vroeg mogelijk in het proces betrokken.

counter+fc+people.jpg
counter sp ramen.jpg
counter proces jt festival people.jpg
counter jt bollywood multiple.jpg
counter jt groot inside.jpg
counter wheelchair sp.jpg
bbq rook.jpg