Feel Good Food - Van het huis — studio brandstof
Scroll
 

FEEL GOOD FOOD

Wij bezorgen meerdaagse menu’s van heerlijke voedzame homemade maaltijden die u zelf kunt opwarmen. We leveren in Haarlem, Leiden en Spaarndam.

Asset 14banner.png

Simpel, lekker en snel

In handige, duurzame verpakking leveren we je een gekoeld menu voor 1 tot 3 dagen. Ons menu bestaat uit gebalanceerde, voedzame maaltijden voor dagelijkse variatie. Wij koken alles vers met oog voor smaak en kwaliteit. Zo minimaliseren wij het gebruik van zout, suiker en andere toevoegingen. Zo kun je met een goed gevoel dagelijks onze maaltijden eten. Volgens de aanwijzingen warm je elke dag je maaltijd makkelijk op.

Bij ontvangst zijn de maaltijden 3 dagen houdbaar. Een groot deel van de maaltijden zijn op dag van ontvangst in te vriezen. Kortom: Ga lekker aan tafel met een goed gevoel.

BEZORGING OP VRIJDAG

BEZORGING OP VRIJDAG

 

onze werkwijze

 

bezorging

Wij bezorgen binnen omgeving Haarlem en Leiden op vrijdag tussen 1600 en 1800. Geef het in de opmerkingen bij uw bestelling even aan als dit tijdvak niet uitkomt. Dan kijken we samen wat wel uitkomt.

U kunt uw bestelling plaatsen tot 21.00 ’s avonds op de dag voorafgaand aan de dag van bezorging.

Per bestelling leveren we voor meerdere dagen avondeten. Elke dag warmt u volgens de toegestuurde instructie de maaltijd op. Heeft u een dag andere plannen? Het grootste gedeelte van onze maaltijden kan op de dag van ontvangst ingevroren worden.

togo-4.jpg

variatie en smaak

Al onze maaltijden worden bereid in onze professionele productiekeuken en gekoeld vervoerd. Het menu wisselt wekelijks. Natuurlijk kunt u er bij ons voor kiezen vegetarisch te eten.

Wij vinden lokaal en duurzaam belangrijk. Daarom werken wij waar mogelijk met lokaal en duurzaam geteelde producten. Benieuwd wat er in het seizoen is? Laat je verrassen door ons oogstmenu!

Kwaliteit van eten staat bij ons bovenaan. Wij maken alles zelf, van kruidenmixen tot sauzen. We gebruiken zo min mogelijk zout, conserveringsmiddelen en andere toevoegingen. Zo weten wij zeker dat u een verantwoorde maaltijd op tafel zet.

kosten en betaalwijze

Wij streven ernaar de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. We hebben maaltijden vanaf € 8,75 per persoon.

U geeft aan voor hoeveel personen u een maaltijd wilt. Wij bezorgen voor deze samenstelling de bestelde maaltijden.

U betaalt vooraf via een tikkie.

Wij rekenen geen bezorgkosten of minimaal bestelbedrag.

bestelformulier tijdelijk offline

Mail ons svp