joeri tandoeri — studio brandstof
food proces naan start.jpg
style+jt+signing.jpg
serving+jt+chaat.jpg
food wrap chicken classic.jpg
Scroll

 JOERI TANDOERI

Innovatieve Indiase event catering

 De tandoorovens (Traditionele houtskool gestookte klei-ovens) vormen de basis van Joeri Tandoeri. Al jaren reizen we in een vrolijke handgemaakte kleurrijke kraam grote en kleine evenementen af om heerlijk vers gebakken naan, kip tandoori en andere huisgemaakte Indiase gerechten live te koken en serveren.

We take you on a rice into spice!

food aloo tikka luxe single.jpg
food proces tandoor chicken.jpg
counter jt inside.jpg
food wrap chicken classic.jpg
food lamb fillet luxe detail.jpg
food proces naan tandoor.jpg
style jt flyer.jpg

Wij nemen onze gasten mee op een reis naar India. Uit onze tandoors komen a la minute bereide gerechten, gebaseerd op traditionele recepten. Om de kwaliteit en smaak te garanderen maken we alles zelf, van het naandeeg tot en met de kruidenmixen voor onze curries. Zo brengen we de echte geuren, kleuren en smaken van India op jouw festival!

 

We specialise in outdoor & indoor catering

 
 
food proces chicken inside tandoor.jpg

we make you hot!

je ziet je eigen brood gebakken worden. De geur van houtskool en gegrilde gerechten maakt van jouw event een unieke beleving. Naast kip tandoori grillen we onder andere lamsbout en garnalen. Samen met onze eigen chutneys en andere bijgerechten een inspirerende BBQ.

food chaat people eating.jpg

you like my spice?

Wil je is wat anders op je borrel? Wij koken een breed menu aan fingerfood, van homemade samosa tot aan pakora’s en papadums met huisgemaakte chutneys.

food jt xacuti pumpkin.jpg

special for you

Onze traditionele smaken combineren we met een moderne presentatie. We denken daarnaast graag met je mee hoe we ons menu zo aan kunnen passen dat het perfect aansluit bij jouw event. We serveren onze gerechten in vele vormen, van buffet tot aan walking dinner.

You want more? Yes please

WE COOK FOR YOU

van buffetten tot festivalstijl, we bedenken samen met jou wat het beste past. Hieronder een voorbeeldmenu.

menu rm.png

 can you handle the heat?

Joeri Tandoeri denkt graag met je mee voor een passend menu op jouw festival en event. We hebben uitgiftepunten in verschillende formaten voor binnen en buiten. Als het beter past om vanuit een backstage keuken of ander uitgiftepunt te serveren is dat geen probleem.